
Artykuł sponsorowany
W związku z wejściem w życie 25 maja 2018 r. Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych (RODO) zmieniamy naszą Politykę Prywatności i Regulamin Portalu.
Prosimy o zapoznanie się ze zmianami. Więcej informacji na temat przetwarzania Twoich danych osobowych znajdziesz tutaj:
Zamknij oknoPosłuchaj podcastu o Kosznajderii.
Ten odcinek poświęciliśmy kosznajderskim tradycjom kulinarnym – głównie dotyczącym przygotowywania przetworów z owoców i warzyw. Jest to rozmowa z panią Kingą Chmarą – dietetyczką i specjalistką od kuchni dawnej oraz z mieszkankami Ogorzelin które realizowały projekt pn.: „Dżemy i kompoty domowej roboty” inspirowany lokalnymi tradycjami przygotowywania przetworów na zimę.
Kosznajderia - historie nagrane. Odcinek 6. Kosznajderia od kuchni
Słuchaj w: