
Artykuł sponsorowany
W związku z wejściem w życie 25 maja 2018 r. Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych (RODO) zmieniamy naszą Politykę Prywatności i Regulamin Portalu.
Prosimy o zapoznanie się ze zmianami. Więcej informacji na temat przetwarzania Twoich danych osobowych znajdziesz tutaj:
Zamknij oknoGdańsk. Inflacja wraz ze znacząco wyższymi niż przed rokiem kosztami energii elektrycznej i gazu mocno uderza w i tak zadłużone szpitale.
I choć placówki zapewniają, że na wyżywieniu pacjentów nie zamierzają oszczędzać - wszak właściwa dieta jest istotna dla rekonwalescencji - ich przedstawiciele przyznają, że rosnące rachunki za catering zmuszają do cięć gdzie indziej, a wręcz do niewypłacania personelowi części nakazanych ustawą podwyżek.
Słuchaj w: