Zamknij okno  X

Radio Weekend

Słuchaj on-line:

Słuchaj Radia Weekend

Teraz Gramy (graliśmy wcześniej):

.

.

Na antenie:

.

.

Napisz do nas:

Napisz do nas

Polityka prywatności

POLITYKA COOKIES dla stron www spółki "Radio Weekend" Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością

"Radio Weekend" sp. z o. o. zwana dalej WEEKENDFM.PL gwarantuje Użytkownikom stron www prawo wyboru w zakresie udostępniania informacji, które ich dotyczą. WEEKENDFM.PL informuje, że używa na stronach www technologii cookies tj. plików tekstowych, tzw. ciasteczek, do rejestrowania informacji o tym, które strony użytkownik odwiedzał i co na nich robił.

Cookies to maleńkie dane, zapisywane przez Twoją przeglądarkę na Twoim komputerze. Dzięki cookies strony internetowe pamiętają Twoje preferencje. Cookie NIE identyfikuje Twoich danych osobowych. Cookie NIE ma żadnego wpływu na Twoje oprogramowanie ani sprzęt.

Dlaczego i jak stosujemy pliki Cookie

  • Uwierzytelnianie

    WEEKENDFM.PL wykorzystuje pliki cookie do identyfikacji zalogowanego użytkownika, aby wyświetlić mu właściwe informacje, odpowiadające jego zainteresowaniom.

  • Preferencje, funkcje i usługi

    WEEKENDFM.PL korzysta z plików cookie w celu uzyskania informacji na temat preferencji językowych i komunikacyjnych użytkownika. Są one również pomocne podczas wypełniania formularzy w witrynie. Niezależnie od powyższego poprzez tzw. wtyczki społecznościowe, zapewniają one użytkownikowi funkcje, ważne informacje oraz treść zgodną z jego indywidualnymi potrzebami.

    WEEKENDFM.PL umożliwia innym podmiotom wykorzystywanie mechanizmu cookies na stronach www WEEKENDFM.PL. Są to m.in. podmioty udostepniające "tzw. wtyczki społecznościowe, w szczególności serwisy Facebook, Youtube:

    • Facebook

      WEEKENDFM.PL umieszcza na stronach swojego serwisu przyciski Lubię to i Rekomenduj/Podziel się powiązane z serwisem Facebook. W tym celu w odpowiednich sekcjach i stronach umieszczany jest kod odwołujący się do serwisu Facebook. Używając przycisku Lubię to lub rekomendując obraz bądź sekcje strony, użytkownik loguje się w serwisie Facebook, w którym obowiązują zasady ochrony prywatności firmy Facebook. Z zasadami tymi można zapoznać się http://pl-pl.facebook.com/help/cookies

    • Youtube

      WEEKENDFM.PL osadza na stronach swojego serwisu WWW klipy wideo udostępniane z serwisu YouTube. W tym celu w odpowiednich sekcjach i stronach umieszczany jest kod odwołujący się do serwisu YouTube. YouTube śledzi odtwarzanie klipów wideo, a śledzenie to odbywa się zgodnie z zasadami ochrony prywatności, które są dostępne http://www.google.com/intl/en/policies/privacy/

  • Wydajność, analiza oraz badania

    Pliki cookies związane z badaniami internetu pochodzą od spółek Google Inc.

    Wykorzystując oprogramowanie google analytics, witryna zamieszcza w komputerze użytkownika kod zliczający umożliwiający zbieranie danych o użytkownikach. WEEKENDFM.PL informuje, że jest stroną umowy z GOOGLE Inc. i używa mechanizmu anonimizacji nr IP użytkownika. W każdej chwili użytkownik może sprzeciwić się zbieraniu danych przez oprogramowanie google analitycs poprzez zmiany ustawień przeglądarki internetowej.

Zarządzanie plikami "cookies"?

Jeśli użytkownik nie chce otrzymywać plików cookie, może zmienić ustawienia przeglądarki. Zastrzegamy, że wyłączenie obsługi plików cookies niezbędnych dla Uwierzytelniania, Bezpieczeństwa, utrzymania Preferencji Użytkownika, utrudni korzystanie z stron www WEEKENDFM.PL, w skrajnych przypadkach może uniemożliwić korzystanie ze stron www.

Użytkownicy powinni przeczytać politykę ochrony prywatności tych firm, aby poznać ich zasady korzystania z plików cookie:

Polityka ochrony prywatności Google Analytics

W celu zarządzania ustawienia cookies wybierz z listy poniżej przeglądarkę internetową, której używasz i postępuj zgodnie z instrukcjami:


Urządzenia mobilne:

Polityka prywatności

Administratorem danych osobowych gromadzonych przez Radio Weekend oraz portal weekendfm.pl jest "Radio Weekend" Sp. z o.o., ul. Jana Pawła II 1b, 89-604 Chojnice. Petrus Polska Sp. z o.o. w pełni wdrożyło organizacyjno - techniczne wymagania w zakresie ochrony danych osobowych danych, o których mowa w art. 36-39 ustawy z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych z póź. zmianami (Dz.U. 1997 nr 133 poz. 883). Do kontroli zgodności przetwarzania danych, z przepisami o ochronie danych osobowych stosuje się odpowiednio przepisy art. 14-19 ustawy.

Polityka prywatności dla aplikacji mobilnych Radia Weekend FM dostępnych w sklepie Google Play oraz App Store.

Administratorem Danych osobowych gromadzonych przez aplikacje mobilne Radia Weekend jest Radio Weekend Sp. z o.o., ul. Jana Pawła II 1b, 89-604 Chojnice. Radio Weekend Sp. z o.o. w pełni wdrożyło organizacyjno - techniczne wymagania w zakresie ochrony danych osobowych danych, o których mowa w art. 36-39 ustawy z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych z póź. zmianami (Dz.U. 1997 nr 133 poz. 883).

Aplikacja mobilna Radia Weekend FM służy do słuchania Radia Weekend FM oraz radiowych podcastów w urządzeniach mobilnych z systemami Android oraz iOS.

Aplikacja umożliwia kontakt z Radiem poprzez wysłanie przez Użytkownika aplikacji wiadomości tekstowej, przesłanie zdjęcia lub nagrania dźwiękowego. Do tego celu aplikacja wykorzystuje zainstalowany w urządzeniu mobilnym program do obsługi poczty mailowej. Ponadto, w przypadku wysyłania za pomocą aplikacji wiadomości dźwiękowej lub fotograficznej aplikacja używa wbudowanego mikrofonu lub aparatu fotograficznego. Dane zebrane w ten sposób nie są przekazywane podmiotom trzecim i służą wyłącznie celom kontaktowym Użytkownika aplikacji z rozgłośnią.

Wszelkie materiały (w szczególności informacje lokalne, zdjęcia, grafiki, filmy) zamieszczone w niniejszym Portalu chronione są przepisami ustawy z dnia 4 lutego 1994 r. o prawie autorskim i prawach pokrewnych. Zabronione jest bez zgody Redakcji Radia Weekend FM/portalu weekendfm.pl wyrażonej na piśmie pod rygorem nieważności: kopiowanie, rozpowszechnianie lub jakiekolwiek inne wykorzystywanie w całości lub we fragmentach informacji, danych, materiałów lub innych treści poza przewidzianymi przez przepisy prawa wyjątkami, w szczególności dozwolonym użytkiem osobistym.
Copyright © 2001-2017 Radio Weekend, PETRUS Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością, Korzystanie z portalu oznacza akceptację regulaminu - polityki prywatności - polityki plików cookies
Powiadomienie o plikach cookie Strona korzysta z plików cookies do celów statystycznych. Korzystając z naszych stron bez zmiany ustawień przeglądarki będą one zapisane w pamięci urządzenia, więcej informacji na temat zarządzania plikami cookies znajdziesz w Polityce prywatności. zamknij